Top

Некогаш треба да кренеш раце од некого

Некогаш треба да кренеш раце од некого…


Кликнете ТУКА за да ги погледнете нашите денешни содржини.

Станете наш facebook фан.
2 Коментари

  • Ana вели:

    попросветлен завршеток би бил: туку за да го оставиш другиот и себе малку да дишете. Кај пишува дека мора да си му/и потребна/потребен? Relax…

  • Hristina Jovcevska вели:

Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>