Top

Калуѓерот што го продаде своето Ферари

Робин Шарма стана познат токму со ремек делото Калуѓерот што го продаде своето Ферари.

Тоа е вистинска приказна за тоа како да ги остварите своите соништа и да ја преземете судбината во ваши раце!!!

Џулиен Ментлу, познат, успешен и врвен адвокат преживеал инфаркт за време на едно судење.

Брзиот начин на живот како и стресните денови во судницата допринеле кон тоа.

Токму тоа, што го преживеал инфарктот, допринесува тој да почне да размислува за досегашниот начин на живот.

Одлучен да го промени тој начин на живот, кој го довел токму до таа состојба во која се наоѓа, решава да продаде сè што има и поседува и да замине на едно необично патување… кое сосема ќе му го промени животот!!!

Неверојатна книга која може секому да му го промени животот едноставно со самото нејзино читање!!!

Проверете!!! Може да го благослови токму вашиот живот…

Забавна, фасцинантна, имагинативна авантура полна со мудрост, која може да го збогати и унапреди животот на секој поединец.” – Брајан Трејси


Статијата ја напиша: Марија Арнаудовска | Извор: sakamknigi.mk
1 Коментар

Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>