Top
1-fotografija-1000-zborovi-iLike-mk

1 фотографија – 1000 зборови, #001

Фотографија и луѓе достојни за почит. Секој кажан збор би бил излишен, доволно е да земете пример од нив!


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>