Top

Вилата од вашите соништа

Ова е дефинитивно вилата од вашите соништа! Вила Аманзи се наоѓа во Тајланд и има прекрасен поглед кон Андаманското Море. Таа е буквално втопена со природата, такашто на прв поглед не можете да поставите остра граница која би ги разграничила.

Целата е опкружена со изобилство од зелена шума, се наоѓа на гребенот од брегот на морето, а самите карпи се дел од објектот, и претставуваат негов природен ѕид. Секако, овде е прекрасниот базен на едно од погорните нивоа.

Погледнете, и не заборавајте си ја вилицата на подот ;)Facebook FAN page
5 Коментари

Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *