Top
Cropped image of beautiful woman with finger on her lips - copyspace

Неколку тајни на жените

Веројатно не постои жена која не би сакала на партнерот да му каже баш сѐ. Уште на првиот состанок таа сака да му даде упатство за употреба, само за да би ги избегнала проблемите кои би следувале. Во длабочината на душата на жената постојат работи кои ја вознемируваат иако таа вешто ги крие.

• Жените мислат на секс многу повеќе од што можат да претпостават мажите.
• Исто како мажите и жените се плашат од брак, врзување и семејство.
• Повеќето жени стравуваат дека еден ден ќе се претворат во нивната мајка.
• Жените сакаат да видат мала доза љубомора кај својот партнер иако тоа го негираат.
• Жените фантазираат за познати мажи, но тоа не значи дека некогаш би биле со нив.
• На своите пријателки им кажуваат повеќе свои тајни отколку на партнерите.
• Жената го почитува сѐ она што мажот го прави.
• Ниедна жена не може да се навикне дека пеперутките и заљубеноста се минлива работа.
• И модерните, еманципирани и современи жени сакаат да се знае во врската кој е мажот.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>