Top
mazh-gotvi

Дали имате вистински маж покрај себе?

Жените многу често се во дилема дали човекот со кој се во врска е токму тој, вистинскиот. Совршени луѓе не постојат, но сепак има неколку знаци кои јасно сигнализираат дека покрај себе имате маж кој е блиску до совршенство.

• Обрнува внимание на ситниците. Колку и да се мали и безначајни тој ги цени.
• Знае да ви подготви вечера. И тоа го прави од љубов.
• Не се плаши од проблемите и бара решение, наместо виновник.
• Ве поддржува! Дури и кога не знаете дали сте сигурни во своите одлуки.
• Би го направил и невозможното за да ве види насмеана.
• Не му е проблем да го слуша истиот муабет по десетти пат.
• Важно му е вашето мислење дури и да е спротивно од неговото.
• Подготвен е на компромис и жртви за вашата врска да успее.
• Се гордее со вашите успеси.
• Ви помага околу домашните обврски.
• Ве бакнува по неколку пати на ден.
• Се труди да ве направи среќна!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>