Top

Убавиот бел паун

Погледнете неколку фотографии од прекрасни бели (албино) пауни кои се многу редок вид и специфични за одгледување поради нивната преголема осетливост на климатските промени и неможност за адаптација. Отварањето на раскошната бела опашка е знак на додворување.

Facebook FAN page
4 Коментари

Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>