Top
Ноќна прошетка низ улиците на Барселона

Ноќна прошетка низ улиците на Барселона

Фантастична 6-минутна прошетка низ улиците на прекрасната Барселона. Видеото е дело на 23-годишниот режисер Pau García Laita од Шпанија, а музичка подлога е темата „The American Dollar“ од Starscapes.
Видео материјалот е снимен со фото-апарат Canon 550D и 4 типа на објективи: Sigma 10-20mm 3.5, Canon 18-135mm, Canon 50mm 1.8 II и Samyang 8mm.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>