Top
Ljubovna-dvojka-so-ubavi-sliki-iLike-mk

Запознајте го парот со најубави фотографии од заедничките патувања низ светот

Русокосите Самуел и Хилдегун се авантуристички пар чија приказна започнала пред неколку години на една венчавка на Хаваите. По извесно време, ја официјализирале својата љубов со свадбена церемонија во Нормандија.

Симпатичниот Самуел работи како професионален фотограф, а Хилдегун е негов верен придружник на сите патувања ширум светот. Своите авантури секојдневно ги споделуваат на заедничкиот профил на „Инстаграм“, кој поминува број од 130 илјади следбеници.

Погледнете дел од фотографиите кои ги воодушевија нивните следбеници.

couple-traveling-around-world-photography-samuel-hildegunn-scandinavia-1-605x605

couple-traveling-around-world-photography-samuel-hildegunn-scandinavia-2-605x605

couple-traveling-around-world-photography-samuel-hildegunn-scandinavia-3-605x605

couple-traveling-around-world-photography-samuel-hildegunn-scandinavia-4-605x605

couple-traveling-around-world-photography-samuel-hildegunn-scandinavia-5-605x605

couple-traveling-around-world-photography-samuel-hildegunn-scandinavia-7-605x605

couple-traveling-around-world-photography-samuel-hildegunn-scandinavia-10-605x605

couple-traveling-around-world-photography-samuel-hildegunn-scandinavia-11-605x605

couple-traveling-around-world-photography-samuel-hildegunn-scandinavia-13-605x605

couple-traveling-around-world-photography-samuel-hildegunn-scandinavia-14-605x605

couple-traveling-around-world-photography-samuel-hildegunn-scandinavia-15-605x605

couple-traveling-around-world-photography-samuel-hildegunn-scandinavia-16-605x605

couple-traveling-around-world-photography-samuel-hildegunn-scandinavia-20-605x605

couple-traveling-around-world-photography-samuel-hildegunn-scandinavia-21-605x605

couple-traveling-around-world-photography-samuel-hildegunn-scandinavia-23-605x605

couple-traveling-around-world-photography-samuel-hildegunn-scandinavia-28-605x605

couple-traveling-around-world-photography-samuel-hildegunn-scandinavia-29-605x605

couple-traveling-around-world-photography-samuel-hildegunn-scandinavia-30-605x605

couple-traveling-around-world-photography-samuel-hildegunn-scandinavia-33-605x605

couple-traveling-around-world-photography-samuel-hildegunn-scandinavia-35-605x605

couple-traveling-around-world-photography-samuel-hildegunn-scandinavia-36-605x605

couple-traveling-around-world-photography-samuel-hildegunn-scandinavia-37-605x605

couple-traveling-around-world-photography-samuel-hildegunn-scandinavia-38-605x605

couple-traveling-around-world-photography-samuel-hildegunn-scandinavia-63-605x605

couple-traveling-around-world-photography-samuel-hildegunn-scandinavia-98-605x605

couple-traveling-around-world-photography-samuel-hildegunn-scandinavia-99-605x605

couple-traveling-around-world-photography-samuel-hildegunn-scandinavia-100-605x605
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>