Top
rotten-sea-iLike-mk-F

Убави фотографии од недопреното езеро Сасик-Сиваш

Езерото Сасик-Сиваш, кое се наоѓа во Украина, е светски познато по големата количина на сол, како и специфичната црвена боја која се јавува поради алгите. Фотографиите во прилог се дело на Сергеј Анашкевич.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>