Top
„Плажи“ - Галерија со фотографии на Алекс Мак Лин

„Плажи“ – Галерија со фотографии на Алекс Мак Лин

Американскиот фотограф Алекс Мак Лин е голем обожавател на убавите песочни плажи и сините морски води. Па, оттаму и идејата да направи цел фото-серијал кој подоцна го именувал како „Плажи“. Покрај убавите води и песок, на фотографиите ќе забележите и пливачи, базени, сонцебрани, па и нуркачи.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>