Top
Brad-Wilson-iLike-mk-F

Одлични фотографии со диви животни

После 12 години активна работа со модели и познати личности, американскиот фотограф Бред Вилсон се одлучил да фотографира диви животни. Проектот е реализиран во стидио со црна позадина, а сите фотографии се објавени во неговата најнова книга „Див свет“, која наиде на низа позитивни коментари. Исто така, фотографиите ќе бидат изложени во галеријата „Doinel“ во Белгија до 14-септември.

Погледнете дел од атмосферата при студиското фотографирање на животните:
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *