Top
Црно-бели портрети со силна експресија

Црно-бели портрети со силна експресија

Галерија со убави црно-бели фотографии, дело на францускиот фотограф Томас Бабо. Томас е самоук фотограф, а предмет на негово фотографирање се женски портрети. Тој се труди да ги овековечи емоциите на неговите модели и во тоа е мошне успешен.

Црно-бели портрети со силна експресија

Црно-бели портрети со силна експресија

Црно-бели портрети со силна експресија

Црно-бели портрети со силна експресија

Црно-бели портрети со силна експресија

Црно-бели портрети со силна експресија

Црно-бели портрети со силна експресија

Црно-бели портрети со силна експресија

Црно-бели портрети со силна експресија

Црно-бели портрети со силна експресија

Црно-бели портрети со силна експресија

Црно-бели портрети со силна експресија

Црно-бели портрети со силна експресија

Црно-бели портрети со силна експресија

Црно-бели портрети со силна експресија

Црно-бели портрети со силна експресија
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *