Top

Фантастично видео од раскошниот Дубаи

Фотографот Dima Vazhnik од Русија направил импресивно видео од Дубаи при неговиот туристички престој во Обединетите Арапски Емирати.

Фото апарат: Canon 7D
Објективи: Sigma 10-20mm 3.5, Canon 24-105mm 4 и Sigma 30mm 1.4
Статив: Benro C-257
Музичка подлога: “Go With The Wind” – Foreground Set

Дубаи Time-lapse
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>