Top
Zuhair-Murad-bridal-spring-17-iLike-mk

Префинета колекција на венчаници од Зухаир Мурад

Етаблираниот либански дизајнер Зухаир Мурад ја претстави својата колекција венчаници 2017, преку одличните фотографии на Раби Јанс. Овојпат, фустаните се во традиционална бела боја и класични форми. Сепак, тука се големиот број на кристали, мониста, бисери и цветни апликации во комплексни везови, кои се препознатливи за Мурад.

01-zuhair-murad-bridal-spring-17

02-zuhair-murad-bridal-spring-17

03-zuhair-murad-bridal-spring-17

04-zuhair-murad-bridal-spring-17

05-zuhair-murad-bridal-spring-17

06-zuhair-murad-bridal-spring-17

07-zuhair-murad-bridal-spring-17

08-zuhair-murad-bridal-spring-17

09-zuhair-murad-bridal-spring-17

10-zuhair-murad-bridal-spring-17

11-zuhair-murad-bridal-spring-17

12-zuhair-murad-bridal-spring-17

13-zuhair-murad-bridal-spring-17
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *