Top
Damianii-Omis-iLike-mk-F

„Damianii“ – Хотел со раскошен дизајн во Омиш, Хрватска

Туристичкиот локалитет Омиш во Хрватска е збогатен со уште еден ултра-луксузен хотел. Неодамна беше отворен хотелот „Damianii“ кој нуди супер-луксузно сместување со 5 ѕвездички. Хотелот располага со 12 индивидуално дизајнирани апартмани, а во секоја од нив се користени 4 основни бои – црна, бела, златна и сребрена. Луксузот го надополнува големиот базен под отворено небо обиколен со високи палми, со поглед кон Јадранското Море. Зад проектот на овој објект стои архитектонското биро „Geci“, а реализацијата траела 4 години.

Damianii-Omis-iLike-mk-002

Damianii-Omis-iLike-mk-003

Damianii-Omis-iLike-mk-004

Damianii-Omis-iLike-mk-005

Damianii-Omis-iLike-mk-006

Damianii-Omis-iLike-mk-007

Damianii-Omis-iLike-mk-008

Damianii-Omis-iLike-mk-009

Damianii-Omis-iLike-mk-010

Damianii-Omis-iLike-mk-011

Damianii-Omis-iLike-mk-012

Damianii-Omis-iLike-mk-013

Damianii-Omis-iLike-mk-014

Damianii-Omis-iLike-mk-015

Damianii-Omis-iLike-mk-016

Damianii-Omis-iLike-mk-017

Damianii-Omis-iLike-mk-018

Damianii-Omis-iLike-mk-022

Damianii-Omis-iLike-mk-023

Damianii-Omis-iLike-mk-021

Damianii-Omis-iLike-mk-019

Damianii-Omis-iLike-mk-020
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *