Top
Elle-Decir-IT-iLike-mk-F

Прекрасниот работен амбиент на „Elle Decor“

Италијанското дизајн студио „Pepe“ изработи одлично ентериерно решение за канцелариите на „Elle Decor“. Во просторот преовладуваат бебешко сини тонови, како и зелени и нијанси на кафеава боја. Големиот број палми даваат нота на егзотичност. Одличните фотографии се дело на Анреа Ферари.

Elle-Decir-IT-iLike-mk-002

Elle-Decir-IT-iLike-mk-003

Elle-Decir-IT-iLike-mk-004

Elle-Decir-IT-iLike-mk-005
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *