Top
36-bungalovi-iLike-mk-F

„Casa De La Flora“ – убаво одморалиште лоцирано во Као Лак, Тајланд

Група млади архитекти пред точно 4 години започнале со проектирање и реализација на одморалиште во чиј склоп функционираат 36 бунгалови. Одморалиштето се наоѓа во Као Лак, Тајланд. Бунгаловите имаат форма на правоаголник, подигнати се од камен и секој од нив има голем прозор кој овозможува прекрасен поглед кон плажата и океанското синило. Луксузот е надополнет со базени, удобни лежалки и високи тропски палми.

36-bungalovi-iLike-mk-002

36-bungalovi-iLike-mk-003

36-bungalovi-iLike-mk-004

36-bungalovi-iLike-mk-005

36-bungalovi-iLike-mk-006

36-bungalovi-iLike-mk-007

36-bungalovi-iLike-mk-008

36-bungalovi-iLike-mk-009

36-bungalovi-iLike-mk-010

36-bungalovi-iLike-mk-011

36-bungalovi-iLike-mk-012

36-bungalovi-iLike-mk-013

36-bungalovi-iLike-mk-014

36-bungalovi-iLike-mk-015

36-bungalovi-iLike-mk-016

36-bungalovi-iLike-mk-017

36-bungalovi-iLike-mk-018

36-bungalovi-iLike-mk-019

36-bungalovi-iLike-mk-020

36-bungalovi-iLike-mk-021
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>