Top
open-living-area

Скандинавски стил во летна куќа на шведскиот брег

Villa N1 дизајнирана од Jonas Lindvall претставува адаптација на дрвени штици кои се карактеристични за овој дел на шведскиот брег. Мешавината на затворен и отворен простор овозможува лесно движење помеѓу просториите. Изгледот вклучува пет меѓусебно поврзани павилјони. Чисти линии, едноставни форми и светлите бои се она шт го прават овој дом едноставно совршен.

indoor-space

kitchen

bathroom-1

chair-1

clean-lines-1

side-view

barn-style

layout
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>