Top
Ведар стан со француски шарм

Ведар стан со француски шарм

Веројатно не постои нешто поромантично од Париз и Франција, воопшто. Таа француска романтична нота и шмек се преточени во овој стан. Просторот е опремен со минималистички парчиња мебел во светли тонови, ретки видови на растенија со големи листови и ѕидови во бела боја на кои се закачени многу слики. Големите прозори се богат извор на светлина – главна карактеристика на Париз.

stan_so_francuski_sarm_iLike_mk_001

stan_so_francuski_sarm_iLike_mk_003

stan_so_francuski_sarm_iLike_mk_004

stan_so_francuski_sarm_iLike_mk_005

stan_so_francuski_sarm_iLike_mk_006

stan_so_francuski_sarm_iLike_mk_007

stan_so_francuski_sarm_iLike_mk_008
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *