Top
Supervenus-iLike-mk

Шокантно видео за реконструкција на женската убавина

Живееме во време на промени во кое, меѓудругото, идеалот за женската убавина е целосно променет. Денес, под поимот „убава жена“ спаѓаат девојки и жени кои подлегнале под хирушки нож и единки со многу шминка. Па, поттикнат од овој тренд, францускиот режисер Фредерик Доаезен одлично ја прикажува реконструкцијата на женската убавина во видеото кое следува.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *