Top
Како да се оправдате доколку прднете на јавно место?

Како да се оправдате доколку прднете на јавно место?

Дали некогаш ви се случило да прднете на некое јавно место, или пак, пред друштвото? Еве неколку примери како да се извлечете од оваа непријатна ситуација. :)
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *