Top
Небото над раскошниот Дубаи

Небото над раскошниот Дубаи

Англискиот фотограф Филип Блум при неговата посета на Дубаи реализирал прекрасно видео кое го насловил „Небото над Дубаи“. Овие 4 минути се внимателно одбрани делови од 120-минутен материјал снимен со Canon 7D.

Погледнете го видеото и запознајте го убавиот Дубаи од еден поинаков аспект!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>