Top
Sony-Bravia-iLike-mk

Дожд од рози во рекламата за „Sony 4K TV“

Маркетинг агенцијата „McCann Worldwide“ реализираше фантастична видео-реклама за новиот „Sony 4K“ телевизор. Рекламата е живописна и предизвикува убави чувства.

Sony-Bravia-iLike-mk-2

Sony-Bravia-iLike-mk-3
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *