Top
devojce-pari-iLike-mk

И ти можеш да го промениш светот

Позитивните емоции и спознанството дека секој од нас е доволно голем и моќен да го промени светот се опишани токму во оваа реклама на тајландската осигурителна компанија Thai Life Insurance. Несомнено е дека ќе ви го разубави денот, ќе измами насмевка на вашите лица и ќе ве поттикне да правите добри дела и некому да му го разубавите денот. Рекламата има за цел да поттикне хуманост и солидарност. Кога помагате, насмевката и емоциите се најубавото нешто што може да го добиете за возврат.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>