Top
destki-krevet5

Детски кревет со изглед на шатор

Кога станува збор за дијзанирање на мебел за деца, секогаш постојат интересни опции и идеи. Најчесто тие се со интересна форма, забавни и колоритни. Овој детски кревет, кој има форма на шатор, е изработен од дрво и има платно кое се пушта и собира. Дизајнот е дело на “Mathy by Bols“.

destki-krevet4

destki-krevet1

destki-krevet3

destki-krevet2

destki-krevet
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>