Top
stolce_so_bilbioteka_iLike.mk_5

Столче со интегрирана библиотека

Кога имате ограничен простор одлично би било да имате парчиња мебел кој има двојна намена. Студиото Tilt е задолжено за дизајнот на ова столче кое има простор за седење и полици за книги чија горна полица може да служи како масичка. Книга и кафе се совршена комбинација за опуштање, нели?

Столче со интегрирана библиотека

Столче со интегрирана библиотека

Столче со интегрирана библиотека

Столче со интегрирана библиотека


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *