Top
Пивница трансформирана во луксузен СПА центар

Пивница трансформирана во луксузен СПА центар

Овој објект датира од далечната 1836 година и се наоѓа во Цирих. Првично служел како пивница, но пред неколку години просторот е целосно реадаптиран во луксузен хотел со СПА центар. Сочувана е автентичноста на старите камени столбови, а од дрвените бочви е изведена бањата. Надворешниот изглед е целосно задржан.

thermalbadzurich_ilike-mk-002

thermalbadzurich_ilike-mk-003

thermalbadzurich_ilike-mk-004

thermalbadzurich_ilike-mk-005

thermalbadzurich_ilike-mk-006

thermalbadzurich_ilike-mk-007

thermalbadzurich_ilike-mk-008

thermalbadzurich_ilike-mk-009

thermalbadzurich_ilike-mk-010

thermalbadzurich_ilike-mk-011

thermalbadzurich_ilike-mk-012

thermalbadzurich_ilike-mk-013
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>