Top

Капките од дождот

Сте помислиле некогаш да ги фотографирате капките од дожд на автомобилските стакла? Искористете го следниот дожд за вакви убави фотографии додека чекате, заглавени во градскиот метеж. :)


1 Коментар

Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *