Top

Бидете дел од креативниот тим на iLike.mk

После 3 години непрекината работа, Вашиот омилен портал iLike.mk одлучи да ја прошири својата редакција и да им даде можност на сите креативни млади луѓе да го покажат својот талент пред интернет публиката.

Доколку сте креативни и имате знаења и интереси од областа на музиката, архитектурата, модата, литературата, автомобилизмот, технологијата… или пак, спортот и сакате Вашите дела и име да ги промовирате пред нашата многубројна публика, пишете нѝ.

    Што добивате доколку станете дел од нашиот тим?

  • Комуникација и соработка со стручен тим
  • Подобрување на стилот на изразување и пишување
  • Обука за работа со WordPress
  • Стручни совети за уредување на текст
  • Обука за обработка на фотографии и слики во Photoshop
  • Стекнување на вештини за интернет маркетинг и промоција
  • Акредитирање и следење на најразлични настани и концерти, како и промоции

Ве очекуваме!

* При аплицирање, CV не е потребно!