Top

Ретро постери за Facebook, Skype и Youtube

Бразилската компанија MaxiMídia која се фокусира на модернизација и развој на маркетинг комуникации е нарачател на овие несекојдневни постери. Овие несекојдневни постери за новите начини на вмрежување и користење на интернет сервисите се направени во футуристички стил од 50-тите години со цел да се привлече вниманието на повозрасните луѓе.


1 Коментар

Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>