Top

Боно U2 за Louis Vuitton

Заштитни лица за актуелната колекција на елтниот моден бренд Louis Vuitton се фронтменот на U2 Боно (или Paul David Newson) и неговата сопруга. Главните луѓе на Louis Vuitton не случајно го избраа Боно. Нивната најнова линија носи наслов “Вистински вредности”. Фотографиите се снимени во Јужна Африка, дело на фотографката Annie Leibovitz.

Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>