Top
IT-Bozhikjna-dekoracija-na-domot-iLike-mk-F

Новогодишна декорација на домот на италијански начин

Италијанците се познати по високиот стил, чувство за естетика и истанчен вкус. Исто така, важат за луѓе кои се исклучително посветени на својот дом и своето семејство. Па оттаму, воопшто не нè зачудува нивната ангажираност за празнично декорирање на домот.

Во овој случај, винтиџ уредениот стан со внимателно избрани парчиња мебел со природни и пастелни бои е украсен со раскошна елка и низа декоративни елементи кои му даваат празнична магија на просторот.

IT-Bozhikjna-dekoracija-na-domot-iLike-mk-002

IT-Bozhikjna-dekoracija-na-domot-iLike-mk-003

IT-Bozhikjna-dekoracija-na-domot-iLike-mk-004

IT-Bozhikjna-dekoracija-na-domot-iLike-mk-005

IT-Bozhikjna-dekoracija-na-domot-iLike-mk-006

IT-Bozhikjna-dekoracija-na-domot-iLike-mk-007

IT-Bozhikjna-dekoracija-na-domot-iLike-mk-008

IT-Bozhikjna-dekoracija-na-domot-iLike-mk-009

IT-Bozhikjna-dekoracija-na-domot-iLike-mk-010

IT-Bozhikjna-dekoracija-na-domot-iLike-mk-011

IT-Bozhikjna-dekoracija-na-domot-iLike-mk-012
2 Коментари

Напиши одговор на iLike.mk Откажи одговор

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>