Top
Интересни 3Д украси за ѕид

Интересни 3Д украси за ѕид

Сте размислувале ли некогаш ѕидовите во вашиот дом да ги декорирате поинаку, освен со класични слики, тепети или врамени фотографии? Овие 3Д декоративни елементи изработени од плексиглас ќе бидат вистинско освежување во вашата соба за дневен престој или спална.

Достапни се во различни бои и форми, а во прилог неколку од нив.

Интересни 3Д украси за ѕид

Интересни 3Д украси за ѕид

Интересни 3Д украси за ѕид

Интересни 3Д украси за ѕид

Интересни 3Д украси за ѕид


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
1 Коментар

Реплицирајте му на meri Откажете ја репликата

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *