Top
Tushiranje_ne_podolgo_od_15_minuti_iLike_mk

Туширајте се пократко од 15 минути

Доколку сакате Вашата кожа да не изгуби од својот здрав сјај и природна влажност избегнувајте туширање и купки подолго од 15 минити.

Доколку во када или под туш дневно поминувате подолго од 15 минити, Вашата кожа ќе изгледа уморно, суво и истрауматизирано.

Подобро остатокот од времето потрошете го за нешто друго корисно, како лесно истегнување или да изедете некое здраво овошје.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *