Top
сок од лимон

Делотворна диета со лимон за -10 килограми

Доколку имате проблем со вишок килограми, сигурно имате испробано многу диети. Сѐ што треба да направите е да внесете состојка која го прочистува организмот, бидејќи истата и слабее. Секое утро испијте сок од лимон помешан со вода и тоа во следниот размер.

Ден 1: Сок од 1 лимон помешан со 1 чаша вода.

Ден 2: Сок од 2 лимона помешан со 2 чаши вода.

Ден 3: Сок од 3 лимони помешан со 3 чаши вода.

Ден 4: Сок од 4 лимони помешан со 4 чаши вода.

Ден 5: Сок од 5 ломони помешан со 5 чаши вода.

Ден 6: Сок од 6 лимони помешан со 6 чаши вода.

Ден 7: Сок од 3 лимони помешан со 10 чаши вода. Во овој сок додадете и една лажица мед и смесата пијте ја во текот на целиот ден.

Ден 8: Сок од 6 лимони помешан со 6 чаши вода.

Ден 9: Сок од 5 ломони помешан со 5 чаши вода.

Ден 10: Сок од 4 лимони помешан со 4 чаши вода.

Ден 11: Сок од 3 лимони помешан со 3 чаши вода.

Ден 12: Сок од 2 лимона помешан со 2 чаши вода.

Ден 13: Сок од 1 лимон помешан со 1 чаша вода.

Ден 14: Сок од 3 лимони помешан со 10 чаши вода. Во овој сок додадете и една лажица мед и смесата пијте ја во текот на целиот ден.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>