Top

5 основни производи за младешка кожа (Трет дел)

Дневен moisturizer

Применете го откако ќе го исчистите вашето лице наутро и врз вашиот серум. Ова ќе го запечати вашиот серум и заштити вашата кожа од елементите. Обидете се да најдете moisturizer, кој содржи заштита од сонце за подобрување на вашата рутина за разубавување

Во овој контекст погледнете го првиот и вториот дел.

Автор: Д-р Дарко Стојановски
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *