Top

5 основни производи за младешка кожа (Втор дел)

Серуми

Ја вршат главната работа за вашата рутина за разубавување! Серумите се високо концентрирани, нискомолекуларни и брзо-апсорбирачки формулации кои содржат одредени активни материи како CoQ10, витамин Ц и Е, зелен чај, DMAE (dimethylethanolamine) и алфа липоична киселина. Преку таргетирање на вашите посебни области на интерес со соодветен серум, му помагате на сопствениот самоисцелителен процес на вашето тело да се врати во рамнотежа.

• Изберете измазнувачки серум за намалување на борите, ако сте во потрага по против стареечки ефект.
• Изберете серум за осветлување на кожата доколку, темните дамки на кожата (хиперпигментација) се вашата грижа.

Автор: Д-р. Дарко Стојановски
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *