Top
Артистичка шминка за најлудата ноќ во годината

Артистичка шминка за најлудата ноќ во годината

Имагинацијата и креативноста на човекот се навистина големи. За ова вистински пример е талентираната шминкерка Тал Пегел од Израел. Таа работи уникатна шминка, а притоа користи сенки и моливи за очи во различни бои и нијанси.

Погледнете ја галеријата во прилог и инспирирајте се.

Amazing-Eye-Makeup-Art-by-Tal-Peleg-iLike-mk-F

Amazing-Eye-Makeup-Art-by-Tal-Peleg-iLike-mk-F2

Amazing-Eye-Makeup-Art-by-Tal-Peleg-iLike-mk-F3

Amazing-Eye-Makeup-Art-by-Tal-Peleg-iLike-mk-F4

Amazing-Eye-Makeup-Art-by-Tal-Peleg-iLike-mk-F5

Amazing-Eye-Makeup-Art-by-Tal-Peleg-iLike-mk-F6

Amazing-Eye-Makeup-Art-by-Tal-Peleg-iLike-mk-F7

Amazing-Eye-Makeup-Art-by-Tal-Peleg-iLike-mk-F8

Amazing-Eye-Makeup-Art-by-Tal-Peleg-iLike-mk-F9

Amazing-Eye-Makeup-Art-by-Tal-Peleg-iLike-mk-F10

Amazing-Eye-Makeup-Art-by-Tal-Peleg-iLike-mk-F11


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>