Top
sreka

Знаци кои покажуваат дека сте успеале во животот

Многу често темпото на животот прави да заборавиме на сите успеси и падови кои сме ги имале. Сите ние понекогаш сме се чувствувале слабо и ранливо, но постојат работи кои можат да не мотивираат и да ни ги докажуваат успесите кои сме ги оствариле.

 • Имате врска која е помалку драматична во однос на другите.
 • Не се плашите да побарате помош или поддршка.
 • Сте ги надминале своите стандарди.
 • Од својот живот сте ги исфрлиле работите кои прават да не се чувствувате добро.
 • Постојат моменти кога го цените она што го гледате во огледало.
 • Сте научиле дека неуспехот е составен дел од успехот.
 • Покрај себе имате луѓе кои би направиле се за вас.
 • Не се жалите премногу.
 • Се радувате и го славите туѓиот успех.
 • Имате страсти на кои им посветувате внимание.
 • Постојат нешта кои ве мотивираат да продолжите напред.
 • Постојат цели кои сакате да ги достигнете.
 • Имате трпение за другите.
 • Љубите искрено.
 • Одбивате да бидете жртва.
 • Не Ве интересира што мислат другите луѓе.
 • Секогаш гледате на светлата страна на нештата.
 • Го прифаќате она што не можете да го смените.
 • Го менувате она што може да се смени.
 • Среќни сте со она што го имате во својот живот.Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>