Top
sreken-zivot

Знаци кои покажуваат дека го сакате животот

Сигурно постојат нешта во вашиот живот за кои жалите и сакате да ги промените, но многу повеќе се нештата за кои сте среќни. Ако ова ви звучи познато тогаш живеете со полна пареа. Уште неколку други знаци покажуваат дека имате добар живот.

° Знаете дека не можете да го промените минатото, живеете храбро во сегашноста и не се плашите од иднината.

° Го живеете секој ден како да е последен и го користите секој миг за убави и добри работи.

° Не се грижите за туѓите мислења и озборувањата.

° Знаете дека за да ги сакате другите прво треба да се сакате себеси.

° Стекнувањето искуства ви е поважно од трупањето на материјални добра!

° Секогаш правите баланс помеѓу приватниот и деловниот живот.

° Благодарни сте за секој миг и за се она што имате!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>