Top

Ретро постери за Facebook, Skype и Youtube

Бразилската компанија MaxiMídia која се фокусира на модернизација и развој на маркетинг комуникации е нарачател на овие несекојдневни постери. Овие несекојдневни постери за новите начини на вмрежување и користење на интернет сервисите се направени во футуристички стил од 50-тите години со цел да се привлече вниманието на повозрасните луѓе.


1 Коментар

Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *