Top
spodeluvanje

Нешта кои не треба да ги споделувате со пријателите

Многу од нас имаат потреба да ги кажат сите свои проблеми на своите пријатели. Без оглед на тоа од каква природа е проблемот, ние се чувствуваме подобро кога им се доверуваме на оние кои ни мислат најдобро, а најчесто зборуваме за љубовните проблеми. Но, многу експерти веруваат дека некои детали од врската или бракот треба да останат меѓу партнерите и дека не треба да ги споделуваме со другите.

• Расправиите, недоразбирањата и проблемите со фамилијата на нашиот партнер не треба да ги споделуваме со пријателите.

• Сексуалната фантазија на партнерот не треба да е тема на муабет ни со блиските пријателки.

• Приватни информации кои треба да останат само меѓу вас двајца.

• Недостатоците и слабостите на партнерот во никој случај не смее да ги раскажувате наоколу.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>