Top
stravovi

Најчести стравови кои никому добро не носат

Кога ќе се соберат и одземат безбројните негативни мисли кои на секој од нас му се мотаат по глава, остануваат пет кои се најчести, а психолозите ги сметаат за емотивни. Ништо добро од нив никогаш не произлегло, а да не зборуваме за чувство на задоволство, среќа или успех.

Ова се најштетните стравови кои секому некогаш се мотаат низ глава и обидете се да се ослободите од нив.

• “Не сум доволно добар”

• “На никој не му е жал за мене”

• “Нема да успеам”

• “Зошто е другиот подобар од мене”

• “Не ми се допаѓа тој човек”
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>