Top

Креативни кампањи за борба против рак на дојката

Погледнете ги овие креативни кампањи, кои треба да ја разбудат свеста на девојките и жените во борба против рак на дојката. Погледнете го видеото и дознајте како можете сами да се прегледате. Животот е еден! Затоа внимавајте, чувајте се и грижете се за себе!

Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *