Top
Analen-seks-iLike-mk

Зошто мажите ги возбудува анален секс?

Кога ќе се спомне анален секс мажите уживаат, а жените се малку скептични и се двоумат. Мажите го сакаат и практикуваат аналниот сек, а најчесто инсистираат на него поради следниве причини:

  • Aналниот секс е табу тема, па затоа уште повеќе ги интересира.
  • Тој е честа појава во порно филмовите.
  • Веруваат дека и сите други имаат анален секс.
  • Аналниот секс е релативно новитет и е многу необичен.
  • Голем број мажи се фасцинирани од женскиот задник.
  • Ги возбудува бидејќи ја имаат контролата врз чинот.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *