Top
Par

Знаци кои покажуват дека љубовта исчезнува

Секоја врска може да дојде до место од кое не се гледа излез, а раскинувањето со некого е многу тешко, дури и кога нема повеќе љубов. Неколку ситуации се јасен знак дека чувствата се послаби отколку што беа порано и дека можеби е вистинско време да размислите да продолжите сами и да ја барате среќата со некој друг.

• Избегнува заедничко излегување и патување.

• СМС пораките се се поретки.

• Не прави планови со вас.

• Повеќе не се смее на вашите шеги.

• Не сте му потребни.

• Тој повеќе не ви се доверува.

• Нему не му е грижа како го поминувате времето.

• Веќе не е љубоморен. Воопшто.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>