Top
posle seks

Знаци кои откриваат каква иднина ја очекува вашата врска

Тоа што го прават мажите после сексот, во голема мера зборува за вашата врска во иднина.

Ги преплетува рацете и нозете околу вас
Тој е опседнат со вас, а тоа е одлично, но само доколку и вие го чувствувате истото за него. Во спротивно, тој ќе биде само наметлив и здодевен.

Ве прегрнува и ве бакнува во чело
Мажот кој е многу задоволен од она што се случило пред малку и не чувствува некој ненадеен порив да се замине. Се чини дека кај оваа личност не постои фобија од интимност.

Си заминува
Како што заминува од вашиот стан, така сака да си замине и од вашиот живот. Го добил она што го сакал и сега сака да продолжи со останатите активности.

Заспива
Понекогаш причина за тоа е добро „обработената“ работа и заморот, а понекогаш тоа е неподготвеноста за емотивно отварање, па на тој начин тој ги избегнува сите можни непријатности.

Ве бакнува и ве гали
Малку сте одмориле и сте дошле при себе, а сега е време за друга, поеднакво добра „партија“.

Оди да донесе сладолед
Затоа што вие сте побарале сладолед, а она што треба да направите: Задржете го!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>