Top
IMG_04122018_234329_(625_x_450_pixel)

Знаци кои говорат дека не му верувате на партнерот

Довербата е темел на секоја врска. Доколку се препознаете во следните работи, бидете сигурни дека во вашата врска нема доверба ниту цврсти сигурни темели.

• Постојано истражувате детали за неговите предходни врски.
• Само чекате шанса за да го земете неговиот мобилен телефон.
• Ви смета кога излегува со своите пријатели, а не ве води и вас со него.
• Постојано се сомневате дека ве лаже кога ви кажува каде е.
• Го шпиунирате на социјалните мрежи, кого лајкува, што објавува и со кого станал пријател.
• Цело време ви делува како нешто да крие.
• Константно го проверувате и испитувате.
• Бурно реагирате кога погледнува друга жена.
• Секоја личност со која разговара ви е сомнителна.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *