Top
zena

Жена каква што посакува секој маж

Посакуваната жена поседува голем број позитивни карактеристики, а една од најважните е да знае како да се сака и да се цени себеси. Секоја жена или маж што сонувал за иднината има некаква слика за она што најмногу го сака кај својот избраник.

Посакуваните жени ги имаат следните карактеристики:

• Тие не прогонуваат мажи, самостојни се и времето го трошат создавајќи добра иднина за себе.
• Имаат контрола над своите емоции. • Разумот ги води низ животот.
• Тие избегуваат озборување, немаат желба и време за анализа на туѓи животи.
• Не бараат непотребно внимание. Не ја менуваат профилната слика на социјалните мрежи често и не се оптоварени со селфи фотки секојдневно.
• Имаат хоби, имаат своја активност и свој вентил за добра енергија.
• Тие не ги губат своите ставови и карактеристики кога се во врска. Не се менуваат, а тоа значи или ќе ги прифатите или ќе си заминете од нив.
• Тие имаат одлично развиена комуникација, знаат да разговараат на секоја тема како да се ваш најдобар пријател.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *